© 2020 Leef je Kracht praktijk


Natascha Lossie

Alexanderstraat 4

Den Haag

06-47763590

leefjekracht@live.nl


kvk: 27329069

Lid: VIV en RBCZ


Als ik blijf denken

zoals ik altijd heb gedacht,

blijf ik geloven

zoals ik altijd heb geloofd.


Als ik blijf geloven

zoals ik altijd heb geloofd,

blijf ik doen

zoals ik altijd heb gedaan.


Als ik blijf doen

zoals ik altijd heb gedaan,

blijft mij overkomen,

wat mij altijd overkwam.


Leef je kracht praktijk 


NEI therapie voor baby's- en kinderen


Als jouw kind geen goede start heeft gemaakt, dan kan dat voor jou als ouder veel zorgen en slapeloze nachten geven. Als jouw kind veel huilt, slecht slaapt of problemen met de voeding heeft, dan kan NEI therapie (Neuro Emotionele Integratie) een groot verschil maken.


Al vanaf de geboorte is het mogelijk je kind te helpen, zonder dat het lastige of pijnlijke tests hoeft te ondergaan. Een klein kind kan je helaas nog niet vertellen wat er mis is, maar je weet als moeder wel dat er iets niet goed gaat. Door gebruik te maken van NEI is het mogelijk om inzicht te krijgen in wat er mis is. Met behulp van NEI kan ik communiceren met het onderbewustzijn, waardoor de oorzaak van klachten snel kan worden achterhaald. Je kind kan tijdens het consult gewoon bij mama op schoot zitten of spelen.


De consulten worden door de meeste verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Welke vergoeding je krijgt is afhankelijk van je aanvullende verzekering. Lees verder op de volgende pagina voor een overzicht van de verzekeraars>>